Familiemåltid

Opskrift: Svampesovs uden kokos og smager lige så godt som ikke vegetabilsk sovs!!! …

Opskrift: Svampesovs🤩😋 uden kokos og smager lige så godt som ikke vegetabilsk sovs!!! Det er så perfekt med ris/Roti/Phulka/Chapathi 😋 Prøv det!! Mange af mine venner, der har smagt denne opskrift, elsker den!!! Det er en af ​​mine yndlingsopskrifter, og som jeg virkelig forbereder godt.. få spurgte efter opskriften. Troede jeg ikke laver ikke-vegetabilsk mad, så det er champignonsovs😋 som ligeså smager som kyllingesovs. Ingredienser: Svampe- 200gms 2 løg – Mellemstore finthakkede 2 tomater- Mellemstore finthakkede 2 grønne chilier- stor størrelse Garam masala-1/2 spsk Spidskommen pulver-1/2 spsk Chilipulver- 1 spsk Korianderpulver- 1 spsk. spsk Fed, kardemommebælge- Three laurbærblade og andre krydderier du kan tilføje Spidskommen-1/2 spsk til krydderier Karryblade Korianderblade Smør- 1 spsk Olie- 3-Four spsk Vand- half kop fordi svampe også efterlader vand mens Kogende ingefær hvidløgspasta – 1 spsk Gurkemejepulver – half spsk Salt – Efter smag tilføjede jeg 1 spsk, fordi jeg har det med ris, og ris har ikke salt. Jeg tilføjer ikke, mens jeg laver mad. Trin: 1. Tilsæt olie i en gryde og tilsæt krydderier til krydderier. 2. Tilføj løg, når det bliver gylden farve, tilsæt ingefær hvidløgspasta. 3. Når den rå lugt forsvinder, hvilket er vigtigere, tilsæt tomater. 4. Når det koger godt tilsættes alle Masalas. 5. Luk den med låg og kog den i 5 min ved lavt blus. Når olien kommer separat, tilsættes vaskede svampe. 6. Lad det koge i 3-Four min og tilsæt derefter vand. 7. Lad det koge i 10 min med lukket låg og når olien kommer separat, pyntes det med korianderblade. Og tilsæt 1 spsk smør, mens du slukker for komfuret, hvilket er valgfrit. Tilsæt garam masala alene i det sidste. Hvilket giver dig fantastisk smag og smag!!!!

Related Articles

Back to top button