Familiemåltid

Opskrift: Mini Aloo Bonda Tea kadai special Jeg vil spise noget krydret Og jeg …

Opskrift: Mini Aloo Bonda😋 Tea kadai special 😜 Jeg vil gerne spise noget krydret 😋 Og jeg lavede denne meget hurtigt inden for 15-20 min. Jeg beholdt kun 2 bindinger i pladen. Men jeg havde mere end 4😜🤣 Ingredienser 1 løg- mellemstor 1 grøn chili finthakket 3 kartofler kogt og let knust 1/2 spsk chilipulver 1/2 spsk garam masala 1/4 spsk gurkemejepulver 1/2 spsk salt Oil 2sk. -3 spsk Besan-mel-1 kop Rismel- 2-3 spsk Maida -1 spsk Og olie- til friture Trin 1. Varm panden op, tilsæt olie. Og tilsæt løg, grøn chili og kog det godt igennem. 2. Tilføj alle Masalas. Og. Tilføj kartofler i Masalaen. 3. Når den rå lugt forsvinder, tilsættes korianderblade og karryblade finthakket. 4. Når blandingen er afkølet, lav den til små kugler. Forbered dejen, dyp aloo Masala-kuglerne og fritér den ved medium flamme.

Related Articles

Back to top button