Familiemåltid

Opskrift: Milk BunMadurai Special Min mest yndlings nogensinde!!! Opskrift med høflighed:…

Opskrift: Mælkebolle😋😋Madurai Special 🤩 Min mest yndlings nogensinde!!! Opskrift høflighed: madras.samayal angela_steffi Mange tak Steffi for dette !!!! dette er en af ​​mine mest yndlings nogensinde… Og jeg plejede at spise det her hos min indfødte. Det er år siden, jeg har spist det her.. Dette gjorde min dag madras.samayal . Ingredienser Spsk- mellemstor ske 125 g Maida 1 spsk ghee 125 g sukker En knivspids kardemommepulver 1/4 spsk bagepulver 1/2 kop ostemasse, som er 75 g Trin: 1. Tilsæt ostemasse og bagepulver i en skål, pisk det let tilsæt maida kardemommepulver og 3 spsk sukker heri. Bland det godt. Jeg pulveriserede ikke sukkeret, for det vil alligevel opløses. 2. Og tilsæt så lidt vand, som er 3/4 spsk alene. 3. Lad det stå i 30-60 min. I mellemtiden 1. Lav sukkersirup, tilsæt det resterende sukker fra den ene kop og 1/2 kop vand. Lav det til en sukkersirup, som vil være til gulab jamun. 2. Tilsæt 3 dråber citron som er valgfrit. Frituresteg nu dejen i en olie, ved LAV flamme. Når den er kogt bliver den gyldenbrun og ingen bobler. Det er vi gode til at tage. Og hvile nu alle de boller i 5-10 minutter. Når varmen er væk. Dyp det i sukkerlage og opbevar det derefter på en tallerken. Klar til at spise😋😋😋😋😋😋😋😋😋

Related Articles

Back to top button