Familiemåltid

Opskrift: Milk BunMadurai Special Min mest yndlings nogensinde!!! Opskrift med høflighed:…

Opskrift: Mælkebolle😋😋Madurai Particular 🤩 Min mest yndlings nogensinde!!! Opskrift høflighed: madras.samayal angela_steffi Mange tak Steffi for dette !!!! dette er en af ​​mine mest yndlings nogensinde… Og jeg plejede at spise det her hos min indfødte. Det er år siden, jeg har spist det her.. Dette gjorde min dag madras.samayal . Ingredienser Spsk- mellemstor ske 125 g Maida 1 spsk ghee 125 g sukker En knivspids kardemommepulver 1/four spsk bagepulver 1/2 kop ostemasse, som er 75 g Trin: 1. Tilsæt ostemasse og bagepulver i en skål, pisk det let tilsæt maida kardemommepulver og Three spsk sukker heri. Bland det godt. Jeg pulveriserede ikke sukkeret, for det vil alligevel opløses. 2. Og tilsæt så lidt vand, som er 3/four spsk alene. 3. Lad det stå i 30-60 min. I mellemtiden 1. Lav sukkersirup, tilsæt det resterende sukker fra den ene kop og 1/2 kop vand. Lav det til en sukkersirup, som vil være til gulab jamun. 2. Tilsæt Three dråber citron som er valgfrit. Frituresteg nu dejen i en olie, ved LAV flamme. Når den er kogt bliver den gyldenbrun og ingen bobler. Det er vi gode til at tage. Og hvile nu alle de boller i 5-10 minutter. Når varmen er væk. Dyp det i sukkerlage og opbevar det derefter på en tallerken. Klar til at spise😋😋😋😋😋😋😋😋😋

Related Articles

Back to top button