Familiemåltid

Opskrift: Jackfruit Milkshake Min mest yndlingsTro på mig, det er en godbid for Jackfruit lo…

Opskrift: Jackfruit Milkshake 😋😋 priyas_recipes Min mest yndlings😋😋Tro mig, det er en godbid for Jackfruit-elskere. Deler endnu en sommerdrik af en jackfruit-shake lavet med kokosmælk. Og man bør aldrig gå glip af det i vores liv 😋Det må være velsmagende 😄 Og som jeg har prøvet at lave længe😜 Three ingredienser: 1. Kokosmælk/ Du kan også tilføje regular mælk 2. Sukker/Jaggery 3. Og Jackfruit Trin: Hak jackfrugten. Fjern frøene. Tilsæt den hakkede jackfruit i en blenderkrukke. Tilsæt mælk/kokosmælk og pulveriseret sukker/jaggery. Mix indtil glat og tilsæt derefter isterningerne og 1/four kop vand. Mix igen med isterningerne. For en tyndere konsistens kan du tilføje lidt vand. Server jackfruit shake med det samme. Og finthakkede nødder er valgfrit.

Related Articles

15 Comments

  1. Yummy foods 😍 Follow me back too 😊 Stay connected 😊 Keep supporting 😊

Back to top button