Familiemåltid

Opskrift: Gulerod Kheer/Gulerod Payasam – 20 min opskrift Nem, velsmagende, sund Lad os…

Opskrift: Gulerod Kheer😋🤩/Gulerod Payasam- 20 min opskrift Nem, velsmagende, sund 🤤😋🤩🙌 Lad os lave mad priyas_recipes Dette er en af ​​mine favoritter siden min barndom 😍 Og også alle tiders favorit! Denne kan du servere varm/kold, hvilket er fantastisk 😍 Er det ikke?! Lad mig også dele opskriften!!! Ingredienser: Gulerod- 3 (mellemstore) Mælk- 1/2 ltr Enhver fuldfed mælk Cashewnødder- Valgfri Ghee- 2 spsk Kesar- Valgfrit, det er kun for smag! Jeg tilføjede ikke kheer. Gulerod i sig selv giver denne vidunderlige farve. Sukker/Mælkepige/Instantaneous sød Khova.- Ifølge din smag. Trin: 1. I en tykbundet pande, tilsæt ghee og tilsæt den revne gulerod og steg den i ca. 2-Three minutter, indtil den rå lugt forsvinder. 2. Og tilsæt derefter mælken. Rør af og til. Og når det tykner. Tilsæt sukker/Milkmaid/Candy Khova. (Jeg tilføjede en ting, jeg fortykkede mælkepulver sammen med mælk og smør og lavede mawa ud af det, som jeg ville bruge det. ) 3. Det var det, Kheer er næsten klar. Jeg stegte cashewnødder i ghee og tilføjede Kheer. 4. Du kan servere den varm/kold. Begge vil smage fantastisk.

Related Articles

Back to top button