Familiemåltid

Opskrift: Besan Ka Halwa/ Ashoka Halwa20 min opskrift!!! Ikke klæbrig Halwaa Lad os…

Opskrift: Besan Ka Halwa/ Ashoka Halwa😍😋20 min opskrift!!! Ikke klistret Halwaa🤩 Lad os lave mad priyas_recipes Prøv det!!!! Dette er meget velsmagende og lækkert, og du kan også kalde det sundt 1/2 kop Kardemomme pulver- 1/2 spsk Rava- 1 spsk som er tricket til at få ikke-klæbrig Halwa!!! Vand- 3/Four kop, I det vand tilføjede jeg 2 tråde kedar, som er valgfri. Trin: [IN LOW FLAME FULLYY]

1. Varm panden op i en tykbundet pande, og tilsæt ghee, grammel og rava. 2. Rør det løbende i 10min., det bliver lysebrun. DEN RÅ LUFT af grammelet skal gå væk. Så indtil da rør det konstant. 3. Tilsæt sukker og vand. du kan også bruge pulveriseret sukker. Rør det løbende i 2-Four min 4. Og nu begynder det at komme adskilt fra panden, tilsæt kardemommepulver. 5. Tilsæt 1 spsk ghee, mens du slukker for komfuret. Tasty Halwa er klar😋😋

Related Articles

Back to top button