Familiemåltid

Nem Tom Yum Zoodles suppe! Hvad er dit yndlings hurtige måltid at lave? Dette er…

Nem Tom Yum zoodles suppe😋! Hvad er dit yndlings hurtige måltid at lave? Dette er en af ​​mine foretrukne ting, når jeg har brug for en lækker og enkel suppe til ikke naked frokost, males også aftensmad. Den er let med en fantastisk snert, der får mig til at savle naked ved at tænke på den. Tilføj nogle risnudler eller flere grøntsager for at gøre det til en tom yum suppe. Jeg har prøvet med en simpel hjemmelavet chilipasta opskrift eller brug tom yum pasta til at gøre dette til et lækkert måltid.⁣😊 ⁣ ⁣ Bemærkninger:⁣ – Jeg brugte en spiralizer til zucchinien, og hvis du ikke kan lide zucchini, kan du prøve det med squash eller bihun (ris vermicelli). Til bihun skal du forberede som anvist før du tilføjer suppen.⁣ – Hvis du kan finde limeblade, tilsæt mere limesaft til tangen eller brug en kombination af limesaft og tamarindjuice (det er så godt. Jeg blandede min med tamarind frugtkød og vand).⁣ – For en ikke-krydret model, spring tilsætningen af ​​thailandsk chile over.⁣ .⁣ .⁣ .

Related Articles

4 Comments

Back to top button