Familiemåltid

hej god tirsdag! • tænkte jeg ville poste noget lækkert i dag () f.Kr., jeg har…

hej god tirsdag! 💕🌱🌸 • tænkte jeg ville poste noget lækkert i dag (😳😮) før jeg har skole i denne uge og tid nok i mine frokostpauser til at være lidt kreativ i køkkenet haha. denne frokost ramte ANDEN + var præcis, hvad jeg havde lyst til i dag 🤗. • 🥪🍅🥒hvidbønne “tunsalat” smørrebrød!🥒🍅🥪 -1/2 dåse bønner efter smag (vil anbefale cannelini eller kikærter) -2 tsk dijonsennep -1 spsk dild pickles relish -salt, peber efter smag – citronsaft efter smag – løgpulver (brug gerne rigtigt hakket løg, jeg var naked doven i dag) – hvidløgspulver – 2 spsk hummus eller mayo – valgfrit: tørret dild, cayennepeber 🥪skyl og mos bønner, bland dem med alle andre ingredienser 🥪prime 2 skiver toast med salat, tomat, agurk og bønneblandingen. pynt med persille/anden frisk urt efter eget valg! (også hældt min i varm sauce efter billede)

Related Articles

Back to top button