Familiemåltid

happy • min fødselsdag var i sidste uge, og en af ​​de ting, jeg fik, var en mini vaffel…

glad 🧇☀️ • min fødselsdag var i sidste uge og en af ​​de ting jeg fik var en mini vaffelmaskine!! Jeg har længe været ved at lave vafler til denne konto i et varmt minut, og jeg er så spændt på at kunne nu :). i dag havde jeg en relaxation græskarpuré fra Thanksgiving-bagning, så jeg tænkte, at jeg ville bruge dette nye apparat godt 😛 • 🍁🎃🧇græskarproteinvafler!🧇🎃🍁 •20g bisquick/pandekageblanding (mel ville nok også fungere!) • 40g pescience gourmand vanilje •46g æggehvider •ca. 100g græskarpuré •1/2 tsk bagepulver •kniv bagepulver •kniv hvis kanel og farin •1/2 tsk græskartærtekrydderi •mælk til tyndt bland alle ovennævnte ingredienser sammen indtil en dej er dannet (tilsæt mælken, mens du blander, indtil den ønskede konsistens er opnået). kog en efter en i vaffelmaskinen i et par minutter. serveret med ahornsirup, pecan stykker, choc chips og pb yoghurt dip!

Related Articles

12 Comments

  1. tags: #waffles #wafflerecipe #wafflesforbreakfast #breakfast #breakfastideas #vegetarian #vegetarianrecipes #food #foodie #foodblog #foodblogger #foodstagram #foodiesofinstagram #nourishtoflourish #breakfastofchampions #highprotein #delicious #healthandwellness #healthyfood

Back to top button