Familiemåltid

god torsdag! ok, så jeg ved, at jeg normalt kun poster morgenmadsmad på denne acco…

god torsdag! 🌅 okay, så jeg ved, at jeg plejer udelukkende at poste morgenmadsmad på denne konto (f.eks. morgenmadsmad er min ene ægte kærlighed 😅😋), males aftensmaden i går var for fænomenal til ikke at dele 🤩🔥. hovedsageligt fordi den indeholdt nogle ~utrolige~ bøffel-blomkålskyllinge-“vinger”, (som fik en godkendelsesstempel selv fra min ekstremt kræsne bror). 10/10 vil helt sikkert lave dem igen! 💫 koriander lime ris og tzatziki, smuldret morningstarfarms pølsepatty, avo og bøffel blomkålsvinger (kredit til chocolatecoveredkatie for denne fantastiske opskrift) 😊

Related Articles

12 Comments

  1. tags: #dinner #dinnerideas #cauliflower #cauliflowerwings #mealideas #mealinspo #vegetarian #vegetarianrecipes #tasty #food #foodie #foodstagram #health #healthyeating #avocado

Back to top button