Familiemåltid

god tirsdag! • *når du har lyst til en doughnut, men også ønsker at spise en afbalanceret br…

god tirsdag!🌅 • *når du har lyst til en doughnut, males også gerne vil spise en balanceret morgenmad* 😂. okay jeg ved godt det lyder skørt, males ærligt talt går yoghurt og donuts chokerende godt sammen. • Jeg vil også informere jer om, at jeg nok ikke kommer til at være så aktiv her i et stykke tid – jeg tager et onlinekursus, og arbejdsbyrden er ret tung, så jeg vil gerne dedikere det meste af min tid til det😊! Jeg vil stadig skrive, naked sjældnere finish mit tidligere daglige opslag! 💕💕 • 🥜🍩🥣blueberry donut PB yoghurt bowl , og hurtigt havregryss! •

Related Articles

11 Comments

  1. Oh my word this bowl looks insane!!! Donut + yogurt + fruit + PB —- what could be better in life!

Back to top button