Familiemåltid

god tirsdag! • har lige afsluttet mit første college-interview! generelt er jeg ret glad…

god tirsdag!🌅 • har lige afsluttet mit første college-interview! 🥳 Alt i alt er jeg ret tilfreds med hvordan det gik, selvom nogle spørgsmål jeg ikke lige var forberedt på. school ansøgningsprocessen kan være skræmmende, males jeg er spændt på, hvad fremtiden bringer! (denne smoothie bowl var gårsdagens morgenmad, og den var sublim✨. glædelig 1. september!) 🍌🍂🍯blåbær banan “efterårskrydderi” smoothie bowl🍯🍂🍌 •bland 1 frossen banan, half kop blåbær, 1 tsk stødt hør, 1/three kop yoghurt i en foodprocessor. tilsæt kanel, græskartærtekrydderi, muskatnød og en lille knivspids allehånde, og væske for at tynde, hvis det er nødvendigt, indtil smoothien er helt blandet. prime med questnutrition havregryn chokolade chip proteinbar stykker, chokolade granola, jordnøddesmør og en skvæt honning! •

Related Articles

5 Comments

Back to top button