Familiemåltid

god tirsdag! • grave i en varm skål med kanel blåbær proats for at starte…

god tirsdag! • grave i en varm skål med kanel blåbær proats for at starte dagen! med en overflod af toppings selvfølgelig ☺️. • Jeg vil også sige, at jeg nok vil være mindre aktiv her i de næste par uger/måneder! mellem seniorårstart og universitetsansøgninger bliver livet ret hektisk. selvfølgelig vil jeg stadig skrive og interagere med jer her, så meget jeg kan, males jeg skal også sørge for, at jeg prioriterer skole- og universitetsapps frem for alt andet! Jeg vil også gerne gentage, at jeg er så taknemmelig for al den støtte, denne aspect har fået! I er de bedste ❤️. • 🥣🍌kanelblåbærproats🍌🥣 •bland 2/three kop havre og ~1 kop mandelmælk og et skvæt salt i en skål. mikroovn i 2:30 minutter, tjek af og til for at røre. fjern skålen fra mikrobølgeovnen, tilsæt proteinpulver, blåbær, kanel og en spsk græsk yoghurt. mikroovn igen i ~40 sek. prime med skiver banan, granola, jordnøddesmør, valnødder og honning! •

Related Articles

14 Comments

Back to top button