Familiemåltid

god onsdag! • ok, jeg ved, at det er høje påstande, men jeg tror, ​​det kan være…

god onsdag!🌅 • okay, jeg ved godt, at det er høje påstande, males jeg tror, ​​det kan være den bedste havregrynside/madidee generelt, jeg nogensinde har fundet på. Jeg sidder her og spiser det og prøver at nyde hvert sekund lol. • 🍫🍰🥣chokoladecheesecake natten over havregryn!🥣🍰🍫 (Ikke hvis dette lyder groft eller ej, males for mig lød det fantastisk, så jeg ville prøve det. 😂) •50g havre blandet med 1 spsk kakaopulver, en knivspids salt, og half of scoop choc proteinpulver efter eget valg. tilsæt lidt mere finish 1/Three kop mandelmælk og 110 g græsk yoghurt og bland for at kombinere. i en separat skål blandes 2-Three spsk flødeost og half of spsk ahornsirup sammen. hæld flødeostblandingen i havregrynene, bland for at kombinere og lad det stå i køleskabet natten over. •om morgenen toppede jeg den med hindbær, kokosnød og hjemmelavet chokoladesauce! •

Related Articles

9 Comments

Back to top button