Familiemåltid

god onsdag! Jeg har virkelig nydt at tage måltidsbilleder udenfor på det seneste! den o…

god onsdag!🌅 Jeg har virkelig nydt at tage måltidsbilleder udenfor på det seneste! den udvendige belysning kan naked ikke slås 😍. Jeg kan endda everlasting skifte billedbaggrunde til denne acc 👀 dagens middag var så tilfredsstillende! jeg skulle improvisere en dressing ved at blande hummus med citronsaft og cayenne, og det blev tremendous lækkert! det gav mig også en undskyldning for at spise mere hummus lol 😆 💫 ristet zucchini og sød kartoffel, drpraegers california veggie burger, citron koriander quinoa, citron + hummus dressing blanding!

Related Articles

12 Comments

  1. Natural lighting is always the best 🙌🏻 love this dinner plate😍🤤

  2. tags: #dinner #dinnerideas #dinnertime #mealideas #mealprep #sweetpotato #healthy #vegetarian #vegetarianmeals #plantbased #veggies #health #food #foodie #foodstagram #foodphotography #tasty #healthymeals

Back to top button