Familiemåltid

god onsdag! • Jeg elsker onsdage, fordi vi ikke har skole, hvilket betyder…

god onsdag! 💞✨ • Jeg elsker onsdage, fordi vi ikke har skole, hvilket betyder mere tid til at sove i og lave en lækker morgenmad! Jeg har bogstaveligt talt været besat af at lave vafler, lige siden jeg fik en mini vaffelmaskine til jul, og jeg gik helt klart lidt amok med toppings i dag 😋. disse rammer canine plet • ☕️🍒🍫ahorn mokkaproteinvafler!🍫🍒☕️ (denne opskrift er en work in progress teksturmæssigt, males smagsmæssigt er den fænomenal!) •20g choc proteinpulver (jeg bruger pescience) •15g pandekage bland (all-purpose mel ville også fungere) •1/Four tsk bagepulver •1/Four tsk bagepulver •1 æg •dyngelige spsk græsk yoghurt •skefuld kakaopulver •få dråber ahornekstrakt •stænk salt •3-Four spsk. friskbrygget kaffe •mælk til tynd 💫Kombiner tørre ingredienser i en stor skål, og bland derefter våde ingredienser i! kog i vaffelmaskine, og prime med klat græsk yoghurt, pb ahornsirupblanding, kirsebær og kokosflager!

Related Articles

Back to top button