Familiemåltid

god onsdag! • i øjeblikket på spring break rn! hvilket har været super cool og…

god onsdag!💞💗 • holder lige nu spring break rn! hvilket har været tremendous chill og afslappende 😌. i går prøvede jeg, at jeg havde lyst til at lave mad, så jeg prøvede at lave en snack, der ville efterligne den, og dette blev resultatet 😄. ærlig talt, den er forbandet god, virkelig dekadent og høj protein, så en samlet sejr imo! • 🍰🍫 højprotein chokolade “cheesecake”-dej🍫🍰 -1 spsk kakao -1 spsk chokoladeproteinpulver -2 spsk kokosmel -1/2 kop græsk yoghurt -*valgfrit, males anbefales* 1 spsk blødere flødeost efter smag – blødere flødeost 🍫Bland alle ingredienserne til det er blandet! dejen skal være meget tyk (det kan se ud som om den ikke blander sig, males naked fortsæt med at blande!). jeg serverede min med choc chips, drys, bananer og blåbær ☺️

Related Articles

Back to top button