Familiemåltid

god morgen! Jeg tror ikke, jeg nogensinde har postet nogle franske toast-billeder her før…

godmorgen!🌧🍂🌬 Jeg tror ikke, jeg nogensinde har postet nogle franske toast-billeder her før, så det ville jeg ændre i dag! denne batch var et forsøg med græskarkrydderi-smag, males jeg satte så mange toppings på, at græskarsmagen knap var til at se 😛 🍞🥚french toast!🥚🍞 pisk to æg med et stænk sødmælk, kanel, sukker og græskarkrydderi. dunk tre små daveskillerbread-skiver i blandingen, og vend hver enkelt for at mætte dem med væsken. kog over komfuret, vend halvvejs igennem. server med blåbær, cashewsmør, mere kanelsukker, chiafrø og ahornsirup! •

Related Articles

15 Comments

  1. Woooo thanks for sharing this recipe! ❤️ I’m more of a French toast person so gotta try this pumpkin spice one out!

Back to top button