Familiemåltid

god morgen! • Jeg håber virkelig, det stadig er acceptabelt at lave græskarkrydderi mad, b…

godmorgen!🍂🌬☺️ • Jeg håber virkelig, det stadig er acceptabelt at lave græskarkrydderi mad, for jeg er ikke klar til at opgive dem endnu :P. dagens indlæg er resultatet af, at jeg på en eller anden måde var forfærdelig til at lave pandekager og besluttede mig for naked at smide den resterende dej i en skål i mikroovnen for at se, hvad der sker. 😅 og fordi mikroovnen aldrig svigter mig, så kom den faktisk overraskende godt ud! 🍒🎃🥞græskarkrydderi “pandekageskål”🥞🎃🍒 half of kop havremel 1/four til 1/three kop græskar 1 tsk bagepulver kanel græskar krydderi 2 tsk ahornsirup half of kop mælk alle 🍂hæld , rør for at kombinere, og mikroovn i ~2 minutter eller indtil kogt. jeg toppede den med kirsebær, cashewsmør, craisins og kanelsukker 🙂 •

Related Articles

15 Comments

Back to top button