Familiemåltid

god morgen! • Jeg håber, at alle havde en dejlig ferie! jeg er bestemt ked af det…

god morgen! ☀️🌸🍃 • Jeg håber, at alle har haft en dejlig ferie! Jeg er bestemt ked af det, det er nået til en ende, det var tremendous rart naked at tage tingene roligt i 2 uger. denne poc er fra et par dage siden, males jeg tænkte, at den var værd at poste ☺️ 🥥🧇kokosmel vafler🧇🥥 ⚡️opskrift fra thebigmansworld⚡️ ~ •four spsk kokosmel, sigtet •1 spsk • 1 spsk. sødepulver/bagepulver •2/three kop æggehvider •1/four kop mælk – jeg bruger mandel •half tsk vaniljeekstrakt •1 spsk moset banan (kan også bruge æblemos eller græskar) •1 tsk olie (kokos ville nok være mest ideelt, males jeg lige brugt raps) 💫tilsæt alle tørre ingredienser i en lille skål, bland og stil til aspect 💫i en anden skål tilsættes og blandes alle våde ingredienser (undtagen olie). hæld den tørre blanding i den våde blanding. tilsæt olie, bland igen og lad det stå i 5 min. forvarm et vaffeljern og kog hver batch i et par minutter! jeg toppede min med banan, chokoladechips og ahornsirup-peanutbutter sauce 😊

Related Articles

Back to top button