Familiemåltid

god morgen! • indså, at det er omkring en uge siden, jeg sidst skrev… (). men …

god morgen! ☀️ • indså, at det er omkring en uge siden, jeg sidst skrev… (😅). males livet har været travlt (det er jeg sikker på, at vi alle kan blive enige om) det er nogle havre, jeg lavede for et par dage siden, som jeg har tænkt mig at poste! som sædvanligt var de gode! (og undskyld for overskuddet af havregryn-indlæg – det er ærligt talt det eneste insta værdige måltid, jeg spiser – vil canine snart skifte mit indhold op!) • 🥣🥜🍫chokolade peanut butter proats🍫🥜🥣 •2/three kop havre og 1 kop mandelmælk mikroovn i 1,5 min. når det er gjort, fjern og tilsæt kakaopulver, sødemiddel og en spsk PB2. mikroovn igen i 45 sek. high med blåbær, yoghurt og chokolade PB (pb2 blandet med kakaopulver!) •

Related Articles

15 Comments

  1. Girl hi I just found your account but it’s so COOL I’m obsessed 🥰

Back to top button