Familiemåltid

god morgen! • havde tænkt mig at vente et par dage mere med at poste denne opskrift, da jeg…

god morgen! ☀️ • havde tænkt mig at vente et par dage mere med at poste denne opskrift, da jeg lige postede i går, males denne morgenmad var så bombe, at jeg ikke kunne modstå. ikke den smukkeste, males disse bagte havre var fugtige, seje, dekadente og vigtigst af alt: lækre 🤤🤤 • 🥜🍫chokoladejordnøddesmørbagte havre🍫🥜 •2/Three havregryn (65 g) Jeg anbefaler at bruge havregryn til en sejere tekstur! •1/Three kop drinkorgain chokoladeproteinshake •1 spsk kakaopulver •2 spsk (25g) græsk yoghurt •15g pb2foods pulveriseret jordnøddesmør •3/four tsk bagepulver •1-2 spsk granuleret sødemiddel •1 tsk (5g) smeltet smør •1,5 spsk mel (jeg brugte AP) •half spsk ahornsirup *bland tørre ingredienser i en ovnsikker skål, indtil det er blandet *når det er blandet, tilsæt våde ingredienser: proteinshake, græsk yoghurt, ahornsirup. bland til det er blandet og rør derefter smeltet smør i. kog i 25-30 minutter ved 350° F! dryp med pb og high med blåbær •

Related Articles

11 Comments

Back to top button