Familiemåltid

god morgen! • fortsætter med mit (udsættelsesdrevne) bagespark! det her …

god morgen! ☀️ • fortsætter med mit (udsættelsesdrevne) bagespark! denne gang med chokoladekage til morgenmad, for hvad kunne være bedre finish det 🙂 • (ja jeg ved godt det ligner trækul lmao. kombination af at bruge speciel mørk kakao + det filter jeg bruger gør ikke billedet retfærdigt. Jeg lover jeg brændte det ikke 😂) • 🍫🍰🥜”midnat” chokolademorgenmadskage!🥜🍰🍫 ✨1/four kop kakaopulver ✨3/four tsk bagepulver ✨four spsk mælk (jeg brugte 1% fedtfattigt 2%)tb. græsk yoghurt ✨1 æg ✨1/four kop erythritol eller granuleret sødemiddel efter eget valg ✨1/Three kop havremel (ca. 35 g havre blandet til et fint pulver, hvis du vil lave det fra bunden) ✨kniv salt ✨et vanilje ✨ pb og blåbær (toppings) kombinere tørre ingredienser først i en stor skål, og tilsæt derefter våde ingredienser til at danne dej. hæld i en 4×8 tommer smurt type og bag i 15-20 minutter ved 355°F! high med pb og blåbær, eller hvad hjertet begærer 🙂 •

Related Articles

13 Comments

  1. Chocolate cake for breakfast !!!! I’m inviting myself for a sleepover 🙂

Back to top button