Familiemåltid

god eftermiddag! • bagt havre til morgenmad i dag f.eks. de er altid . ville ønske de…

god eftermiddag!🌞 🌷🌸 • bagt havre til morgenmad i dag f.eks. de er altid 🔥🔥. ville ønske de ikke tog så lang tid at lave tho lol. • 🍰🍓jordbærkagebagt havre🍓🍰 (jeg lavede nogle ændringer, males authentic kredit til kateandherhealth for opskriften inspo ☺️) -50g havre -14g hørfrø eller chiafrø -20g valleprotein -1/2 tsk bagepulver salt -4g sf buddingblanding (jeg brugte hvid chokolade) -spsk sødemiddel -1/3-1/2 kop mandelmælk -80g æblemos/moset banan -1 æggehvide (45g) -rød madfarve (vil også anbefale at tilføje i hakkede jordbærstykker!) 🍓Kombiner alle ingredienser i en stor skål og bland indtil de er kombineret 🍓overfør til et smurt ovnfast fad og bag ved 400° fahrenheit i 23-25 ​​minutter! jeg toppede min med chocchips og jordbærstykker (flødeskum kan varmt anbefales, jeg har desværre ingen 😔)

Related Articles

Back to top button