Familiemåltid

GLÆDELIG VALENTINSDAG SMUKKE MENNESKER • jeg håber, at I alle har det godt og tager…

GLÆDELIG VALENTINESDAG SMUKKE MENNESKER ❤️💌💕🥰 • jeg håber I alle har det godt og tager jer tid til at slappe af i dag 😊 • min familie laver altid hjerteformede pandekager til valentinsdag morgenmad, så selvfølgelig tænkte jeg at jeg ville lave nogle og forskønne dem til instagram. ikke en sund model, naked commonplace field combine pandekager til i dag :). • 🥞🍓❤️hjerteformede pandekager med jordbærsirup❤️🍓🥞 •jeg lavede pandekager efter instruktionerne på æsken, de kom i, males fik eksperimenteret med siruppen! for siruppen: •opvarm 3/four kop ahornsirup på komfuret, indtil den reduceres en smule •tilsæt efter et par minutter 1 kop frosne jordbær (skåret i tern og optøet i mikrobølgeovnen). fortsæt med at varme på komfuret i et par minutter, indtil blandingen begynder at tykne lidt. server og nyd!

Related Articles

Back to top button