Familiemåltid

glædelig søndag! • undskyld jeg ikke har skrevet de sidste par dage! jeg ville ønske jeg havde en ordentlig…

god søndag!🌅 • undskyld jeg ikke har skrevet de sidste par dage! Jeg ville ønske, jeg havde en anstændig undskyldning, males sandheden er, at jeg naked ikke har følt mig særlig kreativ i køkkenet :P. i dag fik jeg canine den fantastiske idé at kombinere to lækre ting: fransk toast og PB&J (med bananskiver!!) 🥜🍒 og det svigtede mig bestemt ikke ☺️ • 🍒🥜🍞🍌PB&J BANAN FRENCH TOAST🍌🍞💜 •bland 1 æg, stænk mandelmælk, kanel, stænk vaniljeekstrakt i en skål. mæt to skiver brød med blandingen og kog på komfuret (tilsæt mere kanel til skiverne, mens de koger). når du er færdig, prime 1 halvdel med jordnøddesmør og bananskiver, og den anden med gelé, og saml sandwichen! •

Related Articles

15 Comments

Back to top button