Familiemåltid

glædelig søndag! • så denne side har lige ramt 1.000 følgere!!! mange tak til…

glædelig søndag! 🌅 • så denne facet har lige ramt 1.000 følgere!!! 🥳🙀 tusind tak til alle, der har støttet denne konto! det betyder så meget for mig at være en del af sådan et fantastisk fællesskab af mennesker. Jeg troede ærlig talt aldrig, at denne konto nogensinde ville få denne mængde støtte, jeg klarede den en dag på et indfald på grund af karantæne-induceret kedsomhed 😂. males jeg er så taknemmelig for alle jer! og jeg er glad for, at der er andre mennesker derude, der deler den samme kærlighed til havregryn og jordnøddesmør, som jeg gør☺️ • 🧁🥞🍌festlige bananpandekager! 🍌🥞🧁 *bland en halv moset banan, 1 æg, et stænk vaniljeekstrakt, 25 g mel, 15 g proteinpulver og half of tsk bagepulver, indtil det er blandet. kog over komfuret og high med yoghurt blandet med drys, jordnøddesmør og resten af ​​bananen! •

Related Articles

15 Comments

Back to top button