Familiemåltid

glædelig søndag! • Jeg starter i skole i denne uge! føler mig super nervøs, men også spændt…

glædelig søndag! 🌅 • jeg starter i skole i denne uge! føler mig tremendous nervøs, males også spændt og ivrig efter at starte dette næste kapitel i mit liv. Mens jeg forventede, at senioråret ville blive anderledes, finish det vil vise sig at blive, vil jeg stadig prøve at få det bedste ud af mit sidste år på gymnasiet! Jeg er ikke sikker på, hvor ofte jeg vil bruge denne konto, da jeg vil sikre mig, at lektier og studier er min topprioritet. Jeg ved bestemt, at jeg vil fortsætte med at skrive og interagere med alle. Jeg havde det så sjovt med at opdage denne nye interest og online-fællesskab ☺️. • okay tilbage til maden 😄. mens disse muffins dukkede op på min historie for et par dage siden, males de var for lækre og smukke til ikke at blive postet haha. • 🧁🍌banan blåbær valnøddemuffins🍌🧁 2 bananer half kop æblemos 1 æg 1,5 dl mel 1 spsk vaniljeekstrakt 2 spsk smeltet smør 1 1/four tsk bagepulver 1 1/four tsk sukker 2 spsk soda soda 2 tsk bageske lys brun farin 1 tsk kanel half tsk salt håndfuld blåbær håndfuld hakkede valnødder •bland våde ingredienser og tørre ingredienser i to separate skåle, og kom derefter sammen (tilsæt smeltet smør efter at have blandet de to blandinger). •fordel dejen jævnt mellem 12 muffinskopper på en bakke. prime med blåbær og hakkede valnødder (eller bland dem i dejen på forhånd). •bag i 20 minutter ved 350° fahrenheit og nyd! •

Related Articles

14 Comments

  1. Good luck with school! I start this week as well…definitely will be a different kinda year! 😊😊

Back to top button