Familiemåltid

glædelig søndag! • Jeg håber, at alle har det godt! og justerer komfortabelt tilbage t…

glædelig søndag! 🌸💫💞 • Jeg håber, at alle har det godt! og tilpasse sig komfortabelt tilbage til skole/arbejde efter ferien szn. på det seneste har jeg bogstaveligt talt fået præcis det samme til morgenmad, så i dag ville jeg skifte det op. meget glad for, at jeg gjorde bc, at denne opskrift er 💫fantastisk💫10/10 anbefaler:) • 🍁🍌🍯ahorn saltet mikroovn havrekage🍯🍌🍁 opskrift kredit til den dejlige pengporridge 💞 (som du helt sikkert skal følge 😉) • blandes sammen 2/Three kop havre 3/four moset banan 2 spsk. valgfri sirup med smag half of tsk bagepulver nok mælk til at danne en tyk dej vaniljeekstrakt knivspids salt – derefter mikroovn i 1:30 sek. jeg toppede min med jordnøddesmør, honning, den resterende banan, nogle druer og kanel!

Related Articles

Back to top button