Familiemåltid

glædelig mandag! • lige siden jeg så denne opskrift på bagt havre på min fyp, har jeg været …

glædelig mandag! 🌅 • lige siden jeg så denne opskrift på bagt havre på min fyp, har jeg haft intens lyst til den 🤤. så den eneste logiske mulighed ville være at lave det til morgenmad i dag! 😁 I andre nyheder afsluttede jeg mit onlinekursus i fredags🥳, og i dag skal min mor og jeg på en tur på faculty! helt ærligt, det er helt vildt så hurtigt sommeren er gået • 🍌🍰🍁ahorn cheesecake bagt havre🍌🍰 🍁af veganlovinglife ❤️ •bland 1/Three kop havre, 1/Three kop havremel, 1/2 tsk vanilje 1/2 kanel , et skvæt citron, 1 spsk ahornsirup, 1/four tsk natron, 1/2 tsk bagepulver, 1 spsk granuleret sødemiddel, 1 spsk malet hør og 1/3+1/6 kop mælk. hældes i ovnsikker ramekin. •i en anden skål piskes ~2 spsk flødeost med 1 spsk ahornsirup, indtil den er cremet. hæld i midten af ​​blandingen, og hæld derefter smeltet jordnøddesmør ovenpå! læg nogle valnøddestykker på den ene facet og bag ved 350 Fahrenheit i 25 minutter! efter det er blevet bagt, prime med bananmønter! •

Related Articles

13 Comments

  1. OMG STOP!! This looks and sounds like the best thing ever invented 😍🤤

  2. YUMMY! Check out my page and dm if you want to collab 😇

Back to top button