Familiemåltid

glædelig mandag! • Jeg holder heldigvis stadig vinterferie lige nu, hvilket betyder at jeg sover…

glædelig mandag! 💕🥰 • Jeg er heldigvis stadig på vinterferie lige nu, hvilket betyder at sove ude og bruge 40 minutter om morgenen på at lave pandekager (det værd? helt sikkert ☺️). denne gang brugte jeg en pandekageopskrift fra en kogebog, jeg fik til min fødselsdag, og de kom faktisk smukt ud (til min retailer glæde, da pandekager normalt svigter mig 😂) • 🍎🥞æblekanelpandekager!🥞🍎 •70g havre •85g græsk yoghurt •1 æg •1 spsk ahornsirup •2 ozmælk •1/2 spsk bagepulver •10g smør, smeltet •kanel •vaniljeekstrakt •1/2 kop revet æble 💫mix alle ingredienser i en blender, indtil blandingen er meget glat, kog ved svag varme og server når den er færdig! jeg havde min med græsk yoghurt, et drys granola og æblestykker sauteret med kanel

Related Articles

Back to top button