Familiemåltid

glædelig lørdag! • min skole sendte varme kakaobomber ud til alle ældre et par dage …

glædelig lørdag! 💕💫 • min skole sendte varme kakaobomber ud til alle seniorer for et par dage siden (seniorlivet er luksuriøst), så jeg tænkte, at jeg ville inkorporere det i en episk pandekagemorgenmad 😎. hvilket jeg er sikker på var præcis hvad de havde til hensigt at det skulle bruges til. • ☕️🍫🥞varme kakaoproteinpandekager🥞🍫☕️ -1 scoop dymatize iso 100 chokolade fudge brownie protein -1/Three kop havremel -1/2 banan -1 spsk kakaopulver -1/Three kop mælkeæggehvider -mandel æggehvider tynd -tsk sødemiddel -vaniljeekstrakt, knivspids salt -1/2 tsk bagepulver -1/four tsk natron -2-Three spsk græsk yoghurt -1/2 tsk æblecidereddike (valgfrit) 🥞bland alle tørre ingredienser indtil helt indarbejdet, og tilsæt derefter våde ingredienser 🥞kog over komfuret 🥞i mikrobølgeovn, smelt den valgte chokolade i 20 sekunders intervaller, indtil den er helt smeltet (jeg brugte skallen af ​​den varme kakaobombe) 🥞high pandekager med smeltet chokolade, kirsebær, skumfiduser og chokolade graham cracker items + god fornøjelse! ☺️

Related Articles

Back to top button