Familiemåltid

glædelig lørdag! • god weekend gutter! super spændt, fordi min mor har fødselsdag…

god lørdag!🌅 • god weekend gutter! 🥳 Tremendous spændt, fordi min mor har fødselsdag i morgen, hvilket vi planlægger at fejre med nogle hjemmelavede lækkerier (kan ikke sige præcis, hvad før hun følger mig her haha ​​😆). jeg nød endnu en fyldt havreskål til pause i dag, denne gang med tilføjelse af en nektarin, som jeg fandt i den nederste skuffe i vores køleskab 😋 • 🍑🍒🍰kirsebærnektarin cake pop proats🍰🍒🍑 •kog 2/three kop havre i vand , tilsæt et skvæt salt, kanel, vaniljeekstrakt og en skefuld bobsredmill chiafrø. Når havren næsten er færdig, tilsæt pescience cake pop-protein og rør rundt! •high med jordnøddesmør med en hvirvel honning, frosne kirsebær, nektarin, hjemmelavet granola, drys brun farin og chokoladechips! •

Related Articles

Back to top button