Familiemåltid

glædelig lørdag! • forårsferien er desværre ved at være slut for mig :( det w…

glædelig lørdag! 💕💗 • Desværre er forårsferien ved at være slut for mig 🙁 det var canine dejligt, mens det varede! Jeg havde bestemt brug for hvile + afslapning. :). i dag har jeg eksperimenteret med en proteinbrownieopskrift! (aka jeg fandt på det, mens jeg gik i gang). det var lækkert, males jeg tror, ​​at jeg ved et uheld overbagte det lidt og lod det køle for længe, ​​før det blev spist, så det var en lille smule tørt 😅. leve og lære ig. • 🍫🥄enkelt serveret protein brownie! 🥄🍫 -1/2 scoop proteinpulver efter eget valg -1/2 spsk stødt hør -1 1/2 spsk kokosmel -1 1/2 spsk kakaopulver -1/2 tsk bagepulver -1/2 spsk ahornsirup -3 -Four spsk mælk efter eget valg (jeg bruger mandel) -1 spsk æggehvider – knivspids salt, kanel 🥄bland tørre ingredienser og derefter våde ingredienser i en stor skål. 🥄overfør blandingen til en smurt ramekin/ovnsikker skål, prime med chokoladechips + bag 12-15 minutter ved 350° fahrenheit (ca. 180° celsius). lad køle af i 5-10 min, hvis du har tålmodighed, prime med drys (is er også en bombe mulighed ofc) og nyd! ☺️

Related Articles

Back to top button