Familiemåltid

glædelig lørdag! aka vaffeldag :) • indser, at mit feed kun er 90 % pandekager/vaffel…

glædelig lørdag! 💞🌸aka vaffeldag 🙂 • at indse, at mit foder kun er 90 % pandekager/vafler/havregrød på dette tidspunkt, hvilket jeg ikke kan lyve, er meget passende. stadig på jagten efter at finde den perfekte proteinvaffelopskrift, og jeg tror, ​​disse kom ret tæt på ☺️ • 🍫🥜🧇chokolade jordnøddesmør proteinvafler🧇🥜🍫 -1/2 kop havremel -25 g chokolade jordnøddesmør protein -1/four kop græsk yoghurt (jeg kan bedst lide 2%) -1/four kop æggehvider -Three spsk sødemiddel -streg salt og kanel -1/2 tsk bagepulver -mælk til tynd, ca. Three spsk (jeg bruger mandel) 🍫mix tørt ingredienser, derefter våde ingredienser, indtil de er helt inkorporeret og kog i et vaffeljern (helt ærligt det bedste køkkenapparat) 🍫 jeg toppede min med yoghurt, drys, chokoladestykker og min elskede ahornspredning 🙂

Related Articles

Back to top button