Familiemåltid

glædelig fredag! • jeg føler, at yoghurtskåle for mig bare er doven dekonstruerede smoo…

god fredag!🌅 • I really feel like yoghurt bowls for me are simply doven dekonstruerede smoothie bowls (hey nogle gange har du ikke lyst til at få blenderen snavset🤷‍♀️). du kan ikke slå en hurtig, nem og lækker morgenmad. Sjov fakta om mig er, at jeg faktisk spiser græsk yoghurt næsten dagligt (bc protein💪), males jeg kan naked ikke få mig selv til at spise almindelig, usødet græsk yoghurt, jeg synes naked, det er uudholdeligt dårligt smagsmæssigt (selvom det spises med frugt ved siden af ). så jeg skal altid hælde rigelige mængder stevia og kakaopulver over det lmao 😂. • 🥣🍌klassisk yoghurtskål🍌🥣 •almindelig græsk yoghurt, frossen banan, frosne brombær og blåbær, jordnøddesmør! •

Related Articles

12 Comments

Back to top button