Familiemåltid

glædelig fredag! • i dag prøvede jeg friske figner for første gang ved at putte dem i …

glædelig fredag! 🌅🥳 • i dag prøvede jeg friske figner for første gang ved at putte dem i min havre! Helt ærligt var de gode, males ikke uhyggelige 🤷‍♀️ males det skader ikke at prøve nye ting! (Jeg har også mistanke om, at de kan have været overmodne) i andre nyheder har jeg officielt afsluttet min første uge af det onlinekursus, jeg tager! 🥳 Kursusbelastningen har været tung indtil videre, males det fik mig til at føle mig tremendous stolt og gennemført haha. • 🥣🥜 jordnøddesmør figenproats 🥜🥣 •kog 2/three kop havre i 1 kop mandelmælk, tilsæt kanel, 20 g proteinpulver og 20 g jordnøddesmør. high med figner, græsk yoghurt, honning og valnødder! •

Related Articles

15 Comments

  1. I have some figs and now I know exactly what I’ll do with them 😘

  2. I love figs!! AND congrats with the online course! I’m just finishing my 2nd week!

Back to top button