Familiemåltid

glædelig fredag! frokost i dag var dette meget velsmagende udvalg af tilfældig mad, som jeg …

glædelig fredag! 🌅🎉 frokost i dag var dette meget velsmagende udvalg af tilfældig mad, som jeg fandt i køleskabet! også en middelmådig jordnøddesauce, som jeg lavede og tilføjede på et indfald 😂. på en anden word, jeg kan ikke fatte, at skoleåret næsten er slut (mit slutter i næste uge 😮). det er virkelig skørt at tænke på, at jeg naked har et år mere, før jeg skal på school! 💫 ærter, avocado med alt bagelkrydderi og the_tofurky_company skiver. jordnøddesauce lavet med jordnøddesmør, sojasovs, kokosnødde aminosyrer, en lille smule riseddike og vand (jeg har ærligt talt naked vinget dette, selvom lol-det smagte canine godt!)

Related Articles

6 Comments

  1. tags: #lunch #plantbased #lunchideas #mealideas #foryou #vegetarian #vegan #vegetarianfood #veganfood #mealinspo #healthy #healthyeating #mealprep #food #foodie #foodstagram #tasty #avocado #nourish

Back to top button