Familiemåltid

glad fredag ​​• jeg håber, at alle har nydt deres uge! jeg afslutter mit med noget pr…

glædelig fredag ​​🥳🥳 • jeg håber alle nød deres uge! jeg slutter min af med nogle proteinpandekager 🥞☺️ • 🍋🍰citron-“cheesecake”-inspirerede proteinpandekager🍰🍋 (disclaimer: denne opskrift er et arbejde i gang! denne batch var ikke min favorit, fordi de var flade, og konsistensen var tør. Def vil beholde eksperimentere med nye partier, indtil de er perfekte!) •bland 1/four kop havremel, 1/four kop proteinpulver, to spiseskefulde swerve sødemiddel og 1/2 tsk bagepulver. i en separat skål pisk 1 æg, tilsæt et skvæt vaniljeekstrakt og mandelmælk. kombinere de to blandinger. tilsæt et skvæt citronsaft, når du er næsten færdig med at blande. kog på komfuret! •til påfyldningen blandes ~ 1/2 kop græsk yoghurt med 10 gram flødeost, sødemiddel efter eget valg og 1 tsk citronsaft below omrøring, indtil det er inkorporeret. server til pandekagerne og med brombær, kokos, chiafrø og ahornsirup •

Related Articles

13 Comments

  1. those pancakes look flawless and the presentation is 😗👌🏻 <- haha that’s my best attempt at doing the Italian chef-hand kissy thing in emoji form

Back to top button